ورود به حرفه وکالت در قوانین ایران، از مجاری مختلف و متعددی صورت میگیرد و برخی از دانشآموختگان حقوق از طریق شرکت در آزمون ورودی وکالت، از همان ابتدا ردای وکالت را بر تن می کنند و برخی دیگر به سراغ مشاغلی مانند قضاوت و مشاوره حقوقی در دستگاههای دولتی رفته و پس از بازنشستگی یا کسب سوابق لازم، بدون شرکت در آزمون ورودی به جرگه وکلای دادگستری میپیوندد.
این وکیل دادگستری در ابتدا درباره اهمیت منصب قضا در اسلام به «تابناک» گفت: «از منظر اسلام، منصب قضاوت، ظریف ترین، حساسترین و مهم ترین، و در عین حال از خطرناکترین جایگاههای اجتماعی در جامعه است. در یک نگرش، اسلام قاضی را نماینده خداوند در زمین و با فضیلتترین انسانها میداند، ولی در نگرشی دیگر، بدترینِ انسانها بر کره خاکی به شمار میآورد.از همین روست که حضرت علی امیر مؤمنان علیه السلام در تعبیری زیبا و متین، خطاب به شریح قاضی میفرماید: «ای شریح! مجلس قضاوت، جایگاهی است که یا پیامبران و جانشینان به حق ایشان در آن قرار میگیرند، و یا سیه رویان و بدبختان بر آن تکیه میزنند». بر این پایه، فاصله میان قاضی شایسته و قاضی زشت کار، فاصله میان بالاترین درجات بهشت و پایینترین درجات دوزخ دردناک است.»
مطابق ماده ۷۶ به بعد قانون تامین اجتماعی، اشتغال مجدد بازنشستگان ممنوع میباشد ودر صورت اشتغال مستمری انها قطع خواهد شد و -به دلالت آرای وحدت رویه شمارههای ۹۰ و ۱۸۳۱ اشتغال مجدد بازنشستگان در بخش خصوصی و به طریق اولی در بخش دولتی ممنوع است.
منبع : تابناک